Julbord

I lördagskväll var det julbord på Folkets hus i Ytterhogdal. Det var Framtid Hogdal som stod som arrangör. Maten lagades av Yhlvas kök och det var The Relatives som stod för underhållningen. Kvällen börjades i baren med dryck och glögg till den som ville. Efter det satte man sig till bords och hälsades välkommen av Framtid Hogdal där även ordförande Anna Mirårs passade på att tacka dem som sitter i styrelsen med en julklapp för det år som gått och för deras engagemang.

Efter det var det julmaten som åts med god aptit och många berömde Yhlvas kök för den goda maten. Under maten spelade The Relatives några omgångar, där några var duktiga på att klappa takten och sjunga med. Det var bra stämning redan från början av festen och det höll i sig hela kvällen.

Ungdomsgruppen i Framtid Hogdal var också på plats och hjälpte till vilket var bra genom att det var över 210 gäster som åt julbord så det var en del att göra. Senare på kvällen var det efterinsläpp så det fylldes på med ännu mer folk efter kl. 22.00. Under hela kvällen var bra stämning på dansgolvet och i baren. Dem som spelade sa efteråt att de inte hade trott att det skulle vara så bra ”hålligång” i Ytterhogdal.

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta