Sportisavslutning i Ytterhogdal

Under hösten har barnen i Hogdalsbygden provat på många olika idrotter i Sportis. För fjärde året i rad har barn mellan 0-15år träffats varje vecka för att ha kul och prova på nya som gamla idrotter. Detta år har det varit friidrott, gymnastik, fotboll, basket, innebandy, pingis, konditionsbanor, löpning och mycket lek.

Det är så kul att se alla barnen som verkligen vill prova allt möjligt och är så glada och positiva berättar en av huvudledarna Anna Mirårs. Den andra huvudledaren Karolina Eriksson håller med och berättar att man alltid som ledare går ifrån träningarna med ett leende på läpparna.

Men nu är Sportis slut för denna höst och allt avslutades i matsalen på skolan i Ytterhogdal. Där bjöds det på fika medan barnen, föräldrar och ledarna samtidigt fick se ett bildspel från höstens Sportis. Efter det så tackades huvudledarna Anna och Karolina och alla övriga ledare som ställt upp under hösten. Utan alla ledare och föräldrars hjälp hade detta aldrig gått säger Anna.

Som en överraskning under kvällen så fick ledarna möta barnen i en stafett. Där det gällde att ta sig under ett hinder (häck), hoppa hopprep (10 hopp) och rocka rockring (10 varv). Det var oerhört jämnt hela tiden och mycket roligt med alla hejarrop och att både ledare och barnen gjorde allt för att vinna. Det märktes dock på slutet vilka som hade tränat mest under hösten för barnen drog ifrån på slutet och vann.

Kvällen avslutade vi med att alla barnen fick en pokal för att de varit en bra kompis, varit glada och verkligen provat på allt vi sagt under hösten.

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta