Avslutning av Sportis

Under hösten och vintern har ca 40 barn och ungdomar tränat och provat på olika idrotter. För tredje året anordnades Sportis i Ytterhogdal. Denna gång valde vi att ha lite färre idrotter för att de verkligen skulle hinna utvecklas inom de olika idrotterna. Under hösten 2014 hade vi nu bara friidrott, bollspel och gymnastik. Efter juluppehållet blev det längdskidor och skridskor.

I år var avslutningen i matsalen på skolan där det bjöds på fika (semlor), bildspel och prisutdelning. Det var även priser som tack till alla ledare som ställt upp under året.

Vi (Anna & Karro) vill tacka alla barnen och ungdomarna för året som varit. Som vanligt har ni varit fantastiska! Det är alltid så roligt att åka till Sportis och se hur alla är glada och verkligen provar på allt. Tack ska ni ha och även ett stort tack till alla ledare. Hoppas vi alla syns till hösten igen!

Mvh Anna Mirårs & Karolina Eriksson

 

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta