Utbyggnad av optiskt fibernät, bredband i Ytterhogdal

Just nu pågår en infrastrukturrevolution i Sverige. Tillgången till fiberbredband kommer att förändra förutsättningarna för livet på landsbygden. Till exempel blir potentialen till distansarbete fantastisk vilket innebär att människor som värderar frihet och närhet till naturen kan förlänga dagen med betydligt mer meningsfull sysselsättning än att sitta i bilen till och från arbetet.

I Ytterhogdal byggs fibernätet ut under sommaren 2014. Mera information och avtal för er som ej skickat in det hittar ni på http://www.herjedalen.se/naringslivarbete/bredbandochtelefoni/projektpafartharjedalen.4.c9af5f71402e63adf2443.html

Tjänsterna som erbjuds i nätet blir ständigt fler. Gemensamt för dem alla är att de erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser och att priserna ständigt pressas på grund av den ständigt ökande konkurrensen.

Bredbandsnätet erbjuder en supersnabb internetuppkoppling både för det du skickar och laddar hem. En snabb och säker uppkoppling är nog så betydelsefull vare sig vi söker information, betalar räkningar eller chattar. Men Bredbandsnätet kan också användas till annat som telefoni, larm och övervakning, bredbands-TV med mera.

En anslutning är en investering i framtidens teknik vilket gör din fastighet mer attraktiv vid försäljning och samtidigt höjer fastighetens värde.

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta