SM medaljer till Ytterhogdal

Säsongens sista skidskyttetävlingar tillika USM/JSM/SM avgjordes i helgen i Hede. Ytterhogdal representerades genom syskonen William och Johanna Grip som båda tävlar för Svegs IK. Under fredagen genomfördes Singelmixstafetter för juniorer och seniorer där Johanna tillsammans med klubbkompisen Felix Hill tog en mycket meriterande fjärdeplats bland de namnkunniga lagen. William deltog på eftermiddagen i ungdomsstafett med ett JH lag som tillsammans bärgade hem en härlig silvermedalj.

Under lördagens distanstävling för ungdomarna placerade sig William sexa av 28 i H14/15 i den tuffa konkurrensen. Johanna å sin sida sköt fullt i D18/19 och ordnade därmed en sjätteplats vilken gav ett fint utgångsläge i söndagens jaktstart. För ungdomarnas del avslutades helgen med sprint där William fick problem på skjutvallen och därför slutade på en 14:e plats. Johanna som redan från start hade medaljvittring visade att hon verkligen är nån att räkna med i nationella sammanhang då hon tog hem en hett efterlängtad bronsmedalj.

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta