Medlemsinformation Framtid Hogdal

Vi vill tacka alla Er som har stöttat föreningen under 2013 genom Ert medlemskap och alla Ni som hjälpt till att utveckla Hogdalsbygden. Alla bidrag små som stora är viktiga. Tillsammans är vi starka! Ett STORT TACK till er! Det är även tack vare er som Ytterhogdal blev utsedd till ÅRETS BYGD. Tack!

Vi i Framtid Hogdal tycker att vi ska vara mycket nöjda över vad vi gjort tillsammans under 2013. Nu vill vi fortsätta att arbeta vidare för att utveckla vår bygd så att vi blir ännu bättre! Vi hoppas att Ni vill vara delaktiga i denna utveckling! Har ni idéer och vill hjälpa till så hör gärna av er. Genom Ert medlemskap så skapar ni även större förutsättningar för att vi ska kunna genomföra fler saker under 2014. Var delaktig du med, du behövs!

Vi hade många planer inför 2013 och när vi blickar bakåt på det år som gått kan vi konstatera att föreningen på olika sätt har deltagit i så mycket som ett 40 tal olika aktiviteter runt om i bygden. Några av dessa är aktiviteter för barn (tex Sportis) och lekplatsen vid Petterssons. Vi har haft brännbollsturnering och utökat aktiviteterna runt valborg, midsommar och julskyltningen. Vi har röjt i byn och till Sveriges Mittpunkt. Det har röjts vid badplatsen i Sångsjön och där har omklädningsrummen blivit ommålade. Naturreservaten har blivit klara och det har varit studiebesök dit. Vi har även försökt försköna byn genom mer planterade blommor och julbelysning. Vi har stöttat skolan i sitt projekt ”Hela Sverige ska leva”. Några fler saker vi varit delaktiga i är Love Tour, hastighetssänkningen genom byn, nya informationsskyltar i Ytterhogdal och lokal inflyttarservice. Vi kan stolt informera att det nu finns en hjärtstartare på ICA i Ytterhogdal. Vi har jobbat för att bredband via fiber kommer att byggs ut i Ytterhogdal 2014. En ”ny” hemsida för Hogdalsbygden har skapats (hogdalsbygden.se). Vårt mål är att denna sida ska vara levande och aktuell (så sprid gärna denna sida). Maila oss om ni har saker som ni vill ska komma in på den sidan och i kalendern. Där kan ni även läsa mer om saker som händer och har hänt under året. Vårt mål är att hemsidan ska bli Hogdalsbygdens mötesplats på nätet.

Inför 2014 har vi många planer. Det är bla att arbeta vidare med hemsidan, bredband, inflyttarservice, Sportis, brännbollsturnering, minigolfturnering och aktiviteter runt valborg, midsommar och julskyltningen. Röja mer i byn och göra klart vid Sveriges Mittpunkt. Förbättra parken där lekplatsen och minigolfen är. Skapa en rastplats vid macken och ännu en lekplats borta vid Svedjemon. Vi ska försöka få skyltar till våra byar och gatubelysning efter Kyrkvägen. Vi vill även skapa fler pubkvällar och julbord. Något som vi ser som viktigt är samverkan så det ska vi arbeta vidare med. Detta var några av de punkter vi kommer att arbeta med. Men vi vet att vi under året kommer att komma på fler saker och vi hoppas även få era önskemål (maila, ring eller lägg i idélådan inne på ICA).

Alla aktiviteter som föreningen genomför syftar till att Hogdalsbygden ska vara en attraktiv bygd att bo, verka och turista i, vi vill skapa förutsättningar för det goda livet.

Vi själva måste skapa det liv och den omgivning vi vill ha, ingen annan kommer att göra det åt oss. Vi i Framtid Hogdal vill vara delaktiga i denna utveckling. Hoppas DU också vill det. Du behövs!

Årsmöte den 17 mars kl 18.30 på Folkets hus. Välkomna!

Stöd utvecklingen av Hogdalsbygden, bli medlem! // Mvh Styrelsen

Medlemsavgift Framtid Hogdal 2014

Enskild ………………… 100 kr    

Familj ………………….. 200 kr    

Företag/Förening ………200 kr  

Sätt in pengar på Bg. 5418-2167 

OBS! Glöm inte skriva Ert namn – annars vet vi inte vem som betalat in!

 

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta