Lyskväll – vi sade adjö till sommaren i Ytterhogdal.

Lördagen den 27 september var det en hel del människor, både Hogdalsbor och förbipasserande längs E45, som kunde njuta av de många marschallerna som var tända i Ytterhogdal.

Kvällen startade med Musikgudstjänst i Ytterhogdals kyrka. Det var Jard Samuelsson, med komp, som underhöll med vacker sång och musik. Medverkade som präst gjorde Per-Ingemar Persson.

Under tiden tändes mer än hundra marschaller på Ytterhogdals fem broar. Som tur var hade den starka vinden, som närmade sig storms styrka tidigare under dagen, mojnat och kvällen var vacker.

Vid varje bro fanns en fråga som ingick i en tipspromenad. Mötesplats Kupan var också öppen och där kunde man lämna in sina svar och köpa fika. Rätta svar och vinnare av trisslotter kommer att anslås på Kupan.

Den här kvällen arrangerades av Röda Korset i Ytterhogdal och Ytterhogdal-, Överhogdals- och Ängersjö Församling i samverkan. Med och sponsrade marschaller var också Framtid Hogdal och ICA Hogdal. Det blev en mycket fin kväll och vi som ordnade det hela fick mycket positiv respons. Tack till alla som har medverkat på något vis till att det blev en fin kväll. Kanske kan det bli en tradition….!

Antecknat avSolveig Haugen

Röda Korset i Ytterhogdal

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta