Jaktstigen i Ytterhogdal‏

Den 19 juni arrangerade Hogdals skytteförening en jaktstig i kaliber 22 på skjutbanan i Ytterhogdal, jaktstigen ingick i Härjedalscupen. Totalt deltog 68 st skyttar i 6 olika klasser. Deltagande skyttar kom från bl a Åsarna, Sveg, Glöte, Färila och Järvsö. Ett tiotal hemmaskyttar deltog också och där lyckades Hogdalingarna Johanna Grip och William Grip bäst och vann i sina respektive klasser.

Alla deltagande skyttar fick pris och Hogdals skytteförening vill passa på att tacka alla sponsorer som varit med och skänkt priser. Det är säkert 25 år sedan det senast arrangerades en jaktstig i Ytterhogdal. Tanken är att jaktstigen i Ytterhogdal ska bli årligt återkommande. Det kan rekommenderas att prova på att gå en jaktstig. Kaliber 22-skytte är både roligt och en nyttig träning för såväl jägare som övriga skyttar. Kaliber 22-ammunitionen är relativt billig och det smäller heller inte lika högt som det gör vid skytte med grövre kalibrar.

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta