Framtid Hogdal samarbetar med skolan

Framtid Hogdal bedriver Sportis i Ytterhogdal. Det är Anna Mirårs och Karolina Eriksson som varit ledare för Sportis under 8år. Ny ledare för hösten är Elin Åsen. Sportis handlar om att barn mellan 2-15år får prova på många olika idrotter under ca 15 veckor per år. Under några år har ledarna känt att det fattas lite utrustning för de idrotter de vill bedriva, bland annat en trampet.  När Framtid Hogdal bestämde sig för att försöka köpa in mer material så sökte de bygdemedel och fick det. De kontaktade även skolan för att höra vad för önskemål och behov de hade för att kunna bedriva idrotten på skolan på ett bättre sätt.

Det slutade med att Framtid Hogdal köpte in saker för ca 20 000kr som både Sportis och skolan har behov av. Denna utrustning kommer nu att finnas i idrottshallen på Central skolan så barnen under dagtid kan få använda sig av detta. Detta är ett bra exempel på samarbete där alla är vinnare.

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta