Cykelfest i Pingst! 23/5

En cykelfest går till så att du/ni anordnar antingen förrätt, varmrätt eller efterrätt till dig/er själva samt 4 personer som inbjuds till ert hem. Du/ni inbjuds i er tur att inta de två rätterna i två andra hem. Man tar sig givetvis fram på det miljövänliga sätt som festnamnet anger, med cykel. Man cyklar i par (med respektive eller en vän) och träffar olika personer vid de olika rätterna för att till slut sammanstråla på efterfest!

Tänk på att göra något som är lätt att förbereda så att du/ni med lite försprång hinner hem och kan ta emot gästerna. Det ska alltså inte vara några mästerverk i den högre kokkonsten utan hellre enkelt och gott så att vi har tid att umgås och ha skoj!

Ca en vecka innan festen får alla anmälda ett kuvert med följande info:

– Vilken rätt (förrätt/varmrätt/efterrätt) ni ska laga, med vilka ev. restriktioner (t.ex. allergier)

– Ett slutet kuvert med adresslappar att dela ut under slutet av den rätt som ni bjuder på, så att gästerna vet var de ska cykla vidare.

Vi vet att det kan vara svårt med barnvakt etc. så givetvis måste man inte anmäla sig i par. Det går bra att prata ihop sig med någon eller att låta oss i festgruppen tilldela dig en trevlig cykelkamrat. Var snäll och ange sådana önskemål vid anmälan och givetvis om du/ni har några särskilda allergier.

Vi behöver alla anmälningar i tid för att kunna göra ett bra körschema så vänligen respektera sista svarsdatum!

Välkomna önskar festgruppen!

Anmäl er genom att ringa eller maila:

Karro 073-151 46 09 karolina_eriksson@live.se

Catrin 070-308 00 24 catrin-p@spray.se

Maria 070-588 66 46 knoppermaria@hotmail.com

Viktigt att ange ev. allergier samt mobilnummer.

Har ni några frågor eller funderingar så prata med någon av oss i festgruppen så löser vi det!

Anmälan stänger den 8:e Maj

 

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta