Brännbollsturneringen 2014 är avgjord.

Ungdomsgruppen Ytterhogdal vill tacka alla spelare och all publik som trots det blöta vädret kom och spelade och hejade idag på brännbollsturneringen! Vi hade fyra lag anmälda, en siffra som vi hoppas kunna höja till nästa år. Först kördes det ett gruppspel då alla lag mötte varandra en gång. Sedan spelade vi två "semifinaler" och sist den stora finalen, då de två förra vinnarlagen möttes. Efter 24 minuters hårt kämpande i regnet stod slutpoängställningen klar; 63-53. Det var alltså mycket jämt, och lagen bjöd på en spännande match.

Resultatlistan efter att finalen spelats klart blev:

1:a plats – Robins

2:a plats – Grips

3:e plats – Mixlaget Sverige/England

4:e plats – Wallins

 

Mycket bra kämpat av alla!

 

Vi hoppas som sagt kunna få ihop fler lag till nästa år, så börja gärna redan nu att fråga runt om någon är intresserad av att spela. Vi återkommer när sommaren 2015 närmar sig med mer info om regler, laguppställningar, datum osv.

 

Vi vill också tacka de sponsorer som ännu ett år ställt upp och skänkt fina priser! Exakt vilka företag som sponsrat oss finns att läsa på en affisch uppsatt på ICA Hogdal.

 

Passar också på att tipsa om att det är en trubadur som spelar på 45:ans pizzeria ikväll, en slags "after brännboll" kan vi kalla det.

 

Till sist så vill vi än en gång tacka alla som varit inblandade i brännbollsturneringen 2014 och säga grattis till Robins som återtog titeln från Grips igen.

 

Vi ses nästa år!

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta