Ytterhogdal vinnare av Reacer Cup 2016

Efter 90 minuters hård kamp så står YIK som segrare i lilla DM (Reaxcer cup). Det var ingen lätt seger. Ope krigade rejält och matchen avgjordes sent i andra halvlek då Per Olofsson gjorde sitt andra mål för kvällen. Det första gjordes efter två minuters spel. Det avslutande målet gjordes av Alex Hainault.

Ope med många skador i truppen krigade hårt hela matchen med täta "hockey byten". Målvakten Jocke Bergström gjorde många bra räddningar och höll laget kvar i matchen.

I Ytterhogdal gör Brad Plant en riktigt bra match. Men vi vet att hela laget kan bättre. Det var många felpassningar och slarv på den våta planen. Men viktigaste var att vi vann matchen.

Till helgen har vi Hille borta i Gävle. Det blir en tuff match så vi suger på karamellen i kväll och i morgon börjar vi ladda för nästa match. Ope skall möta Kubikenborg i helgen.

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.