VILL DU ARBETA SOM BUSSFÖRARE?

VILL DU ARBETA SOM BUSSFÖRARE? Vi hjälper dig med utbildningen

Nu söker vi bussförare till Ytterhogdal

Mohlins Bussar – framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen, Dalarna, Jämtland, Uppland och Östergötland. Vi är idag 500 medarbetare. ’Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnstenarna vi bygger på. Välkommen ombord!”

Dina arbetsuppgifter

Mohlins bussar söker nu fler medarbetare till vår linjetrafik i Ytterhogdal. Dina arbetsuppgifter är att bemöta kunderna på ett professionellt sätt och köra de till olika destinationer. Alla medarbetare på Mohlins Bussar får en bra introduktion och möjligheten att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.

Din profil

Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierande åldrar som alla har önskemål om sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

  • Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge god service
  • Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt
  • Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt
  • Du har D-behörighet och YKB

Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och servicekänsla. Vi lägger stor vikt att du har social kompetens, kan hitta i ditt område och vara en god bussförare. Det är viktigt att du har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för våra resenärers säkerhet.

Krav för tjänsten

  • Giltigt svenskt körkort (D)
  • YKB
  • Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstid och lön: Dagtid/skiftgång/lön enligt avtal

Frågor angående tjänsten besvaras av: Peter Wikman, områdeschef Mohlins Bussar Härjedalen
peter.wikman@mohlinsbussar.se  0650-401876

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt.
 Ansökan till tjänsten sker genom att du skickar ett mail med CV, personligt brev och referenser till Peter Wikman.  peter.wikman@mohlinsbussar.se

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta