Välkommen till en kväll för framtiden i Hogdalsbygden!

Hur kan man hitta samverkansmöjligheter som gör det lättare för föreningar, företag och privatpersoner att verka? Vad är utveckling, hur skapas delaktighet och hur påverkas vi av varandra i grupper och organisationer? Vad leder till ökat företagande och fler besökare?

Kom och lyssna på Inez Abrahamzon som föreläser och leder processen under kvällen. Inez har jobbat med resultat och målinriktade uppdrag från by- till europanivå. Hon har vuxit upp på en bondgård och det har präglat hennes syn på arbete, jord och miljö. Mera info om Inez tittar ni på inez.se

Med glädje, engagemang, framåtanda och verkstad så skapar vi tillsammans en handlingsplan för hur Hogdalsbygden kan utvecklas ytterligare.

 

Fika och diskussioner. Ingen avgift.

Sista anmälningsdag:        måndag den 17 februari.

 

Kontakt och anmälan:     Eva Jonsson, LRF 063-55 10 85            eva.jonsson@lrf.se

                                        Ann Larsson, LRF 063-55 10 94            ann.larsson@lrf.se

                                           

Seminariet riktar sig till alla som vill fortsätta arbetet att utveckla och aktivera Hogdalsbygden vidare. Träffen sker i samverkan med Framtid Hogdal.

Alla behövs, ung som gammal – företagare, blivande entreprenörer, föreningar, organisationer och privatpersoner.  Välkommen!

Tid: onsdag den 19 februari. Kl. 18.00 – 21.00

Plats: Sjugan, Ytterhogdal. 2 km från Ytterhogdal efter vägen mot Ånge.

(Om det blir stor uppslutning kan plats ändras. Meddelas iså fall.)

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta