Trevlig sommar önskar YIK Fotboll

Jag vill härmed önska alla som stöttat och varit delaktig i våromgångens framgångar, sponsrorer. supprters. spelare och ledare och andra delaktiga i fotbollen här i Ytterhogdal en skön sommar.

Som det brukar vara historiskt så brukar vi alltid ha haft lite svårare under våromgången av säsongen, vilket jag tror har att göra med sämre träningsförhållanden i vår trånga gymnastikhall. Så om några vill vara med och stötta i arbetet med att forma en ny inomhushall här i Ytterhogdal så är ni välkomna att vara med och komma med idéer.

Nu tillbaka till det sportsliga. Säsongen började riktigt bra både i serien och i DM spelet där vi besgrade Frösö IF. Brunflo IF och Div.2 laget IFK Östersund. Så nu har vi final i DM spelet mot Östersunds FK som spelar i Superettan och match mot Sollefteå GIF i Svenska cupen. Vilket är otroligt bra gjort. Sedan ligger vi 3:a i serien efter full pott men med 3 matcher mindre spelade än de flesta lag i serien. Så om det historiska gäller även denna säsong så skall det kunna gå riktigt bra. Men vi tar givetvis inte ut något i förskott!. Alla matcher skall spelas innan serien summeras. Kolla matchkalendern det är många trevliga matcher i sommar och höst att komma och heja detta härliga gäng som spelar en otroligt publikvänlig och underhållande fotboll.

Magnus

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta