Stämningsfullt luciafirandet i Ytterhogdal

Inför en fullsatt kyrka på söndagskvällen, bjöds publiken på ett luciatåg med 25 elever från Ytterhogdals skola samt några elever från bygden som går klass 7 på Södra skolan, under ledning av musikläraren Carola Johansson.

Kyrkans kör under ledning av kantor Eva Regnander medverkade också, och man framförde även sången "Adventsljus" mycket stämningsfullt tillsammans!

Kören och tåget hade också fin hjälp av kompmusikerna Leif Persson trummor, Anders Olofsson fiol, och Torbjörn Olsson på bas.

Solveig Haugen höll i denna luciagudstjänst, vilken i år blev tredje gången gillt​​ man gick samman för detta.

På luciamorgon framträdde lussetåget ytterligare en gång på skolan i Ytterhogdal där föräldrar och personal fick höra de duktiga eleverna.

På luciakvällen var de dags för förskolans fina och gulliga luciaframträdande på Bauers som avslutades med tomtegröt och skinkmackor till föräldrar, syskon och barn. Detta luciatåg var även på Svedjegården och lussade för dem på dagen.

​<– Se även 2st filmklipp från kyrkan här till vänster.

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta