Nu börjar utbyggnaden av optiskt fibernät, bredband i Ytterhogdal

I morgon börjar Entreprenören E. Karlströms gräva och förlägga fiberslang i Ytterhogdal. För er som inte har skrivit på avtal för anslutning så finns fortfarande möjlighet att skicka in ert avtal och få de reducerade priset på morgondagens moderna infrastruktur för TV, telefoni och bredband. Ingen vet hur länge dagens gamla koppartrådar kommer att vara i drift och Härjeåns Nät har redan meddelat att de kommer upphöra med ADSL vid årsskiftet.

Mera information och avtal för er som inte skickat in det hittar ni på http://www.herjedalen.se/naringslivarbete/bredbandochtelefoni/projektpafartharjedalen.4.c9af5f71402e63adf2443.html eller så kontaktar ni Jerker Blomqvist på Kommunkontoret i Ytterhogdal 0680-161 66

För er som behöver hjälp med grävningen på egen tomt så har E. Åséns Åkeri lovat att hjälpa de som vill till en fast meterkostnad på 65kr/m för grävning. Etablering på 500kr tillkommer. Kontakta dem på 070-541 83 59.

Fiberbredband kommer att förändra förutsättningarna för livet på landsbygden. Till exempel blir potentialen till distansarbete fantastisk vilket innebär att människor som värderar frihet och närhet till naturen kan förlänga dagen med betydligt mer meningsfull sysselsättning än att sitta i bilen till och från arbetet.

Tjänsterna som erbjuds i nätet blir ständigt fler. Gemensamt för dem alla är att de erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser och att priserna ständigt pressas på grund av den ständigt ökande konkurrensen.

Bredbandsnätet erbjuder en supersnabb internetuppkoppling både för det du skickar och laddar hem. En snabb och säker uppkoppling är nog så betydelsefull vare sig vi söker information, betalar räkningar eller chattar. Men Bredbandsnätet kan också användas till annat som telefoni, larm och övervakning, bredbands-TV med mera.

En anslutning är en investering i framtidens teknik vilket gör din fastighet mer attraktiv vid försäljning och samtidigt höjer fastighetens värde.

Stefan Hallgren: ”Staten bär inte in fiber i ditt hus" http://t.sr.se/RkDli5

 

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta