Musikkväll i Känne

Lördagen den 25 juli anordnades en musikkväll i den lilla byn Känne, två mil öster om Ytterhogdal. Det blev en lyckad kväll med många olika musikstilar som passade både unga, gamla och alla där emellan. Bland annat visor, rock, country, bluegrass, progg m.m. men även en del egenkomponerat framfördes av duktiga musiker, de flesta med någon anknytning till bygden. 

Alla var välkomna upp på den riggade scenen för att spela och sjunga det de kände för. Sångare och sångerskor, gitarrister, basister, pianister och trummisar bjöd på en improviserad och svängig kväll. Aftonen startade klockan 19 och höll på långt in på nattkröken! Scenframträdandet fick dock ett snöpligt slut vid ca 00.30, då strömmen gick. Detta, konstaterades senare, berodde på att en bäver tydligen fått nog av festligheterna och fällde ett träd över en elledning. Dock var stämningen fortsatt god och det sjöngs och spelades vidare akustiskt lite här och var vid husvagnar som stod uppställda nedanför festlogen. 

Arrangörerna är nöjda och tror att det att det finns goda möjligheter att ytterligare en musikkväll kommer att anordnas i framtiden. Givetvis är då i så fall alla välkomna! 

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta