Hogdalsbygden 2015

Vi i Framtid Hogdal vill skapa Hogdalsbygden – ÅT ALLA, FÖR ALLA där det sker utveckling och aktiviteter. Under de senaste åren har vi i Framtid Hogdal jobbat hårt för att utveckla bygden efter era önskemål.

Vårt mål är att det kontinuerligt ska hända saker i vår bygd, detta för att vi tillsammans ska trivas ännu mer i vår fantastiska bygd.

Vår önskan nu är att få mer hjälp av er. Vi är för få aktiva i Framtid Hogdal så vi varken hinner eller orkar ordna alla aktiviteter själva. Framtid Hogdal arbetar för att Ni ska trivas och känna att det händer saker så vi hoppas att Ni även känner att ni vill vara delaktig och hjälpa till för att detta ska bli så bra som möjligt. Det vore tråkigt om vi var tvungna att minska utvecklingen av vår bygd för att vi är för få som engagerar oss. Därför ber vi nu om mer hjälp. Om vi får mer hjälp får vi mer att hända och då blir det en mer långsiktighet och mindre belastning på var och en. Vi hoppas därför att Ni vill engagera er i er egen bygd. Skulle alla engagera sig lite mer för bygden och för varandra så skulle det betyda så mycket.

 

Vårt förslag är att ni som kan tänka er att hjälpa till mer mailar eller ringer Anna Mirårs (annamirars@hotmail.com eller 070-322 06 09) så fort ni kan. Vi vill veta namn, nr och gärna vad ni vill engagera er i. Här nedan har ni förslag på olika områden som vi behöver hjälp med. Ni behöver inte ange aktivitet.

Ni kan även skriva något annat om ni själv har idéer. Kom ihåg att idéer alltid är varmt välkomna till oss i Framtid Hogdal.

 

Ett stort tack till er som redan engagerar er!!

 

Vi ser fram emot att utveckla Hogdalsbygden tillsammans med er under 2015!

 

God Jul & Gott Nytt År!

 

Önskar Framtid Hogdal

 

Aktiviteter:

Röjning

Valborg                              

Nationaldagen

Sportis                               

Hemsidan                            

Fnuschenluffen (cykel/löpning)

Julbord                               

Julskyltning                          

Hembygdsdagen/marknad (samarbete)

Pubkväll                              

Inviga nya lekplats               

Midsommarfirande dag/kväll (samarbete)

Inviga ”nya” Sveriges Mittpunkt

Föreningsinformation/bytardagar

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta