Härjedalsträffen – bike meet.

Hog Valley MC genomförde 25-28 juni, för åttonde året i rad, sin motorcykelträff. Arrangemanget har tidigare kallats Havern Runt men döptes inför i år om till Härjedalsträffen. Totalt var det närmare 60 besökare som kom på ett 40-tal motorcyklar.

Under torsdagen anlände de första deltagarna som inkvarterades i stugor och tält. På fredagen gjordes en hojutflykt över fjället, Tännäs – Högvålen – Lofsdalen, och kvällen avslutades i klubbhuset med musikunderhållning av Bridge Band från Ånge.

På lördagen gjordes den traditionella turen runt Havern, med lunchstopp på Ön där byföreningen arrangerar utställning av veteranbilar, -motorcyklar och -mopeder samt serverar kolbullar. Åter i Överhogdal serverade Hogdals Thai god middag på bygdegården och därpå festades i klubbhuset med Klövsjöbandet Blaster´s Bastards på scenen.

Hela tillställningen blev mycket lyckad och alla förundrades över att det äntligen blivit bra MC-väder. Bygden kan också glädjas åt de 65 gästnätter som besökarna gav.

För mer fakta och bilder från träffen, besök  www.hvmc.se/harjedalstraffen-15.htm

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta