Garvsyra

Fredagen den 4:e april kl.19.30 på Folkets Hus i Ytterhogdal

I caféet hittar ni bland annat bygdens godaste räkmackor för 60kr ink. kaffe eller läsk 

(Räkmackorna måste förbeställs)

Pris för vuxen är 220kr och för ungdom upp till 15år kostar det 100kr

Beställ förköp på 070-2638691

Garvsyra är en humorgrupp från Jämtland, boende i Östersund med omnejd. Garvsyra består av fyra stycken medlemmar, Ullis Hollsten, Lars ”Fille” Strömqvist, Göran Ericsson och Bengt Larsson. Vi har alla olika bakgrund inom diverse arbetsområden men har under närmare tjugo år jobbat tillsammans med underhållning i olika sammanhang.

Jobbet i Garvsyra en heltidssysselsättning för oss fyra. Under vinterhalvåret, från början av oktober till slutet av april, turnerar vi runt Sverige med en humorföreställning. Den består av sketcher, monologer, sång och musiknummer som vi till största delen skriver själva och som vi förnyar varje år. Turnén brukar sträcka sig från Småland i söder till Norrbotten i norr.

Vi spelar våra föreställningar på alltifrån stora teatrar och Folkets Hus till mindre bygdegårdar och samlingslokaler. Vi underhåller även på privata tillställningar, personalfester, femtioårskalas, julfester och liknande. Vi har en flexibel repertoar där vi kan skräddarsy en kul kväll, allt från tio minuter till två timmars humor.

Garvsyra har en gedigen bakgrund som underhållare i humorbranschen och har under de senaste åren bland annat vunnit Revy-SM flera gånger, fått Povels Penna, Parnevikstipendiet och medverkat i både radio och TV.

 

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta