FANTASTISK MÖJLIGHET ATT FÅ DELTA I OCH LÄRA OM NORDAMERIKANSKA INDIANERS CERMONIER.

Till ytterhogdal från Canada kommer i september, Don Beacham och Anneli Twan

Don Beacham är Cree indian, tillhörande the Norway House Cree Nation i Norra Manitoba. Han har följt sitt ursprungs andliga sätt att leva de senaste 30 åren, "Walking the Red Road", ingen alkohol eller andra droger.

Hans Cree namn är Wapun Muskwa vilket betyder Vit Björn. Han är en traditionell pipbärare vilket han förtjänade genom att fasta i 4 dygn, (inte ens vatten). Genom att fasta och följa sitt ursprungs traditioner är han också godkänd att leda "Sweat Lodge Ceremonies".

Don är utbildad rådgivare/vägledare. Han arbetade i många år i fängelser i British Colombia. Genom vägledning och utbildning hjälpa intagna i deras läkande process tillbaka till samhället.

Anneli Twan, Dons fru, har svensk och Canadensisk urbefolkning ursprung. Hennes mor Wanja Twan emigrerade från Sverige till Canada på 50-talet. Hennes far växte upp i "The Caribou region" i British Columbia.

Anneli är utbildad rådgivare/vägledare och har också jobbat i fängelser och för varierande ursprungsbefolkningars organisationer. Anneli har genom fast förtjänat att vara pipbärare.

När Anneli var 10 år tog hon 1:a graden i Reiki med Hawayo Takata. Annelis mor Wanja är en av Mrs Takatas 22 Reiki Masters, Anneli har varit en Reiki Master sen 1984 och har funnit att urbefolkningarnas traditionella läror kompletterar arbetet med Reiki, Anneli delar med glädje med sig av sin kunskap till andra.

För andra gången har jag glädjen att hälsa Don och Anneli välkommen till Ytterhogdal. Under några dagar är det möjligt för dig som är intresserad av andlig utveckling eller bara är nyfiken på att veta mer om Nord Amerikanska Indianers gamla traditioner, delta i det "Stora arrangemanget" onsdag kväll 20:e sept – lunch söndag 24:sept vilket innehåller förberedande, byggande och deltagande i traditionell Svetthydda.

Om det finns intresse för att "bara" få en liten inblick i vad detta är ordnar vi en "Trum cirkel" där Don berättar, sjunger, (makalös röst), och naturligt vis ljuder trummorna. 

Den som är intresserad av Healing utbildning, Reiki 1, av Anneli, finns möjlighet till detta lörd-sönd, 16-17 sept.

Med Don och Anneli kommer denna gång även Joe som bor på ett reservat på Vancouver Island, jag träffade Joe 2016 när jag efter min 4:e fasta, 4 år i rad, följde med Don och Anneli hem till Vancouver Island. Joe kan berätta om hur situationen är för Nord Amerikas urbefolkningar och hur de lever idag.

Hör av dig till Mait Jansson tel. 070-69 66 291 för mer information.

HOGDALSBYGDEN.SE

Webbplatsen drivs ideellt av Framtid Hogdal. Önskar du komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post framtidhogdal@hotmail.com eller på telefon 070-377 42 81.

Om Cookies på webbplatsen
Webbplatskarta