Nyheter

På Ytterhogdals skjutbana efter Kvarnvägen skjuts det för fullt inför jaktstarten. Varje sommar under juli-augusti hålls 12 st skjutkvällar där man kan övningsskjuta. Skjutkvällar hålls

Det var 20 lag som ställde upp i år och kvalitén blir bättre och bättre varje år.

Den här veckan har det varit full fart på Svedjevallen i Ytterhogdal.
40-talet barn och ungdomar har under veckan kämpat bra med sin fotbollsutveckling.

Om du har blivit less på att ligga på stranden kan du passa på att hyra en kanot! Om det låter spännande så vänder du dig till folkets hus förening, de hjälper dig.

Skidåkarna Karolina Eriksson och Anna Mirårs tävlande för Ytterhogdals IK har under vintern utmanat sig själva genom deltagande i Nattvasan och världens längsta skidlopp Nordenskiölds i Jokkmokk. 

Henny Malmgren fick den stora äran att vara lucia i år. Henny tillsammans med de andra barnen från Centralskolan i Ytterhogdal hade en fint och gulligt luciatåg. De sjöng både bra och vackert.

Igår kväll var det Sportisavslutning i Ytterhogdal. Det var dansstopp, lekar, fika och prisutdelning.

Nu är det fin is på Hoaborg häsar Håkan Pettersson som lagt många ideella timmar på planen denna höst för att få det åkbart så tidigt som möjligt och innan jullovet.

Då har vi enligt tradition firat julskyltning här i Ytterhogdal. På Folkets hus var det stämningsfull musik och sång.

Den 18 augusti var Anna Mirårs från Ytterhogdal i Kalmar för att utmana sig själv och försöka göra en Ironman (simma 3,8km, cykla 18mil och springa ett maraton på 4,2mil, allt i sträck).

Sidor

Det händer i Hogdalsbygden

Sammarbetspartners

ICA Nära Ytterhogdal

Marknadsstorget

Det finns inga aktuella annonser i vald kategori.