Nyheter

Henny Malmgren fick den stora äran att vara lucia i år. Henny tillsammans med de andra barnen från Centralskolan i Ytterhogdal hade en fint och gulligt luciatåg. De sjöng både bra och vackert.

Igår kväll var det Sportisavslutning i Ytterhogdal. Det var dansstopp, lekar, fika och prisutdelning.

Nu är det fin is på Hoaborg häsar Håkan Pettersson som lagt många ideella timmar på planen denna höst för att få det åkbart så tidigt som möjligt och innan jullovet.

Då har vi enligt tradition firat julskyltning här i Ytterhogdal. På Folkets hus var det stämningsfull musik och sång.

Den 18 augusti var Anna Mirårs från Ytterhogdal i Kalmar för att utmana sig själv och försöka göra en Ironman (simma 3,8km, cykla 18mil och springa ett maraton på 4,2mil, allt i sträck).

Grattis till Jonna, Martin, Sara och Mange som tog hem segern i årets kubbturnering i Ytterhogdal.

Bridge Band uppträdde för tredje året i rad på Gammelträde på nationaldagen där de bjöds på sång och musik.

Under kvällen bjöd kören i Hogdalsbygden på stämningsfull sång och Bengt-Ove Nylén invigde våren med ett fint tal. Medan brasan brann så fanns det fika och korv att äta.

Säsongens sista skidskyttetävlingar tillika USM/JSM/SM avgjordes i helgen i Hede. Ytterhogdal representerades genom syskonen William och Johanna Grip som båda tävlar för Svegs IK.

En av svensk fotbolls största profiler genom tiderna, Tord Grip med rötterna i Ytterhogdal, fyller 80 år idag den 13 januari.

Sidor

Det händer i Hogdalsbygden

Sammarbetspartners

ICA Nära Ytterhogdal

Marknadsstorget

Det finns inga aktuella annonser i vald kategori.